خرید آروماسین | برای درمان سرطان سینه

مهارکننده‌ی برگشت‌ناپذیر و انتخابی آنزیم آروماتازنوع I است که ساختار آن به سوبسترای طبیعی این‌ آنزیم، یعنی آندروستندیون شباهت ساختاری دارد. با اتصال به گروه هِم آنزیم آروماتاز، تبدیل آندروژن به استروژن را در بافت‌های محیطی مهار می‌کند و مانع از تولید استروژن می‌شود. در نتیجه در درمان انواعی از سرطان سینه که در آن‌ها، رشد و تقسیم سلول‌های سرطانی وابسته به حضور استروژن است (ER مثبت)، نقش دارد.
Exemestane یک مهار کننده انتخابی سیستم آروماتاز است (سیستم سنتز استروژن) و مشابه با فورمستان می باشد. در درمان سرطان پیشرفته پستان در زنان یائسه که به درمان ضد استروژن پاسخ نمی دهند کاربرد دارد. دوز توصیه شده آن mg25 در روز به صورت خوراکی و ترجیحاً بعد از غذا می باشد.

اگر نیاز به مشاوره یا خرید دارید، کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند.


ارسال نسخه

تیم پشتیبانی داروباکس در خدمت شماست

موارد مصرف

سرطان سینه ER مثبت

مصرف در بارداری و شیردهی

مصرف در دوران بارداری: گروه B

رده‌ی X.

شیردهی:
وارد شیر می‌شود. مصرف نشود.

درخصوص نحوه صحیح مصرف دارو به این نکات توجه کنید

برای تکمیل دوره‌ی پنج ساله‌ی درمان ادجوونت سرطان سینه early، پس از دو تا سه سال، مصرف تاموکسیفن دارو به آروماسین تغییر پیدا می‌کند دوز مصرفی آروماسین در این کاربرد درمانی نیز روزانه یک قرص 25 میلی‌گرمی، بعد از غذا است.
درمان سرطان سینه‌ی پیشرفته در زنان یائسه که بیماری آن‌ها به دنبال مصرف تاموکسیفن پیشرفت کرده است.

تداخل‌های دارویی (تداخل دارویی و غذایی)

در صورت مصرف همزمان با القاکننده‌های قوی آنزیم CYP3A4 مانند ریفامایسین‌ها و داروهای ضد صرع قدیمی (فنی‌توئین، فنوباربیتال، پریمیدون و کاربامازپین) و نیز علف چای و داروی نیلوتینیب باید با دوز روزانه 50 میلی‌گرم تجویز شود. ضمناً مصرف همزمان آروماسین با ترکیبات استروژنی از اثرات این دارو می‌کاهد.

موارد احتیاط

مصرف همراه با غذاهای حاوی چربی، فراهمی زیستی آروماسین را تا 40% افزایش می‌دهد؛ لذا بایستی توصیه به مصرف همزمان آن با غذا شود.
در طول دوران مصرف، به طور مداوم سطح 25- هیدروکسی ویتامین D ارزیابی شود . زنانی که با آروماسین درمان می‌شوند، باید ویتامین D3 و کلسیم را به صورت مکمل دریافت کنند.
Aromasin نباید به همراه ترکیبات حاوی استروژن مصرف شود.
Aromasin در بیماران مبتلا به نارسایی کبدی و کلیوی نیازی به تعدیل دوز ندارد.
افرادی که آروماسین مصرف می‌کنند، باید به صورت دوره‌ای از نظر تراکم استخوان بررسی شوند. ریسک بروز شکستگی در افراد زیر بیشتر از سایرین است:
زنان سالمند بالای 65 سال
زنان بالای 40 سال با سابقه‌ی شکستگی در اثر استئوپروز
تراکم استخوان پایین (T-score < -2.5)
سابقه‌ی خانوادگی شکستگی در اثر استئوپروز
استئوپنی واضح در X- ray
یائسگی زودرس در سنین کمتر از 45 سال

موارد منع مصرف

افراد دارای سابقه‌ی حساسیت به آروماسین یا هر یک از اجزای دیگر فرمولاسیون

عوارض جانبی (کودکان، بزرگسالان، سالمندان)

عوارض شایع با احتمال بروز بیشتر از 10%:
خستگی (22%)، تهوع (18%)، گرگرفتگی (13%)، افسردگی (13%)، درد (13%)، بی‌خوابی (11%)

عوارض با احتمال بروز 10 – 1%:
اضطراب، تنگی نفس، گیجی، سردرد، ادم، استفراغ، سندروم شبه آنفولانزا، درد شکمی، بی‌اشتهایی، سرفه، افزایش فشار خون، یبوست و اسهال

شرایط نگهداری

قرص Aromasin را باید در دمای اتاق (C° 25) نگهداری کرد. بهتر است دمای محل نگهداری بالاتر از C° 30 یا پایین‌تر از15 درجه‌ی سانتی‌گراد نباشد.